BETEROPTIEK

nog nooit was een betaalbare bril zoveel beter!


OVER ONSAfspraak maken
Nog nooit was een betaalbare bril zoveel beter! Dat is het motto van BETEROPTIEK een bijzondere brillenwinkel die 1 februari 2019 in Appingedam zijn deuren heeft geopend. 

Zeker, er zijn meer optiekwinkels die betaalbare brillen leveren. Wij onderscheiden ons echter van de  traditionele ketens, door klanten te voorzien van brillen die zijn voorgeschreven en samengesteld door de échte opticien. Met aandacht en groot vakmanschap. 

De winkel is gelegen op de hoek van de Dijkstraat/Kniestraat en biedt 10 keer beter een complete bril vanaf €99,-

BETEROPTIEK heeft monturen en glazen uit een lagere prijsklasse. Voor de oogmeting worden je ogen gemeten door Bas Mulder, gediplomeerd opticien. Bij BETEROPTIEK willen wij de bril betaalbaar houden én garanderen we een goede kwaliteit. Die leuke, betaalbare én goede bril koop je nu dus gewoon in Appingedam. Je hoeft niet meer naar een andere plaats. 


Hoe werkt BETEROPTIEK?

  • Zoek een leuk montuur uit bij BETEROPTIEK
  • Laat je informeren over de verschillende types glazen en maak een keuze. Je weet al precies wat de bril je gaat kosten.
  • Je ogen worden gratis door een gediplomeerd opticien opgemeten (bij voorkeur op afspraak)
  • Wij laten je weten wanneer je  bril klaar ligt bij BETEROPTIEK


Een bijzonder familiebedrijf

BETEROPTIEK is onderdeel van een bijzonder familiebedrijf. Bas Mulder is de zoon van Cris & Susan Mulder, eigenaars van  juwelier, opticien & audicien Von Oy in Appingedam. U vindt dezelfde passie, vakmanschap en service in beide winkels.


Bas Mulder

Bas Mulder

Bas is gediplomeerd opticien. Hij zorgt ervoor dat u met een zo goed mogelijke kijkoplossing naar huis gaat.

 

 

Wij kunnen ook uw zorgvergoeding declareren, dan is de bril vaak gratis.