BETEROPTIEK

nog nooit was een betaalbare bril zoveel beter!

NIEUWS 


Nieuws


Terug naar overzicht

13-04-2020

Maatregelen betreft corona virus

Wij begrijpen dat het voor iedereen onzekere tijden zijn, daarom willen wij jullie als gewaardeerde klant graag langs deze weg op de hoogte brengen van hoe wij bij BETEROPTIEK voorzorgsmaatregelen treffen tegen het Coronavirus. De maatregelen kun je verderop lezen.
Onze winkel is geopend en we houden de berichtgeving van het RIVM en de overheid nauwlettend in de gaten met de maatregelen die genomen moeten worden om het Coronavirus tegen te gaan. Houd daarom onze website en Facebookpagina goed in de gaten. Samen met de genomen maatregelen proberen wij u te helpen zoals u van ons gewend bent.
Wanneer je zelf verkoudheidsklachten hebt of geconfronteerd wordt met Coronavirus in jouw omgeving verzoeken wij je conform de richtlijnen van het RIVM niet in de winkel te komen.

Heb je vragen en/of opmerkingen voor ons? Neem gerust contact met ons op.


Zorg voor elkaar en voor jezelf

Hartelijke groeten,

Team BETEROPTIEK
Bas en Koen


Maatregelen

Wij verwelkomen jou graag bij ons in de winkel, maar zonder het geven van een hand en we houden gepaste afstand in de winkel.
Helaas is het op dit moment niet mogelijk om contant in de winkels te betalen. Alleen met de pin, het pinapparaat wordt geregeld gereinigd door ons. Mocht u alleen contant kunnen betalen, legt u dan het geld op de toonbank, het eventuele wisselgeld ontvangt u op dezelfde wijze.
Volgens de richtlijn van het RIVM vragen wij vriendelijk thuis te blijven als u verkouden bent, koorts hebt en/of niet fit voelt.
Wij treffen in onze winkels alle mogelijke hygiënische maatregelen om verspreiding te voorkomen.

Optiek gerelateerd

Voor een oogmeting kun je nog steeds bij ons terecht. Wij willen jou vriendelijk verzoeken om dan een afspraak te maken. Dit kan telefonisch 0596681549 of afspraak maken
Contactlenzen en vloeistoffen kunnen naar jouw huisadres gestuurd worden.
In geval van breuk of ernstige passingsproblemen van je bril kunt je ook bij ons terecht tijdens openingstijden.
Tijdens de oogmeting houden wij gepaste afstand.
Alle monturen die je gepast hebt worden schoongemaakt.
Alle lenscontroles, aanpassingen, instructies en oogdrukmetingen komen te vervallen.
Contactlenscontroles kunnen in eerste instantie telefonisch plaatsvinden.
In geval van breuk of ernstige passingsproblemen van je bril kunt je ook bij ons terecht tijdens openingstijden.Terug naar overzicht